AnaSayfa / Genel / Kahve falında camlara basmak

Kahve falında camlara basmak

Kahve falında camlara basmak eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, iş kaybı yaşanacağına, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında camlara basmak gördüyseniz:

  • Aranızdaki ilişki ne olursa olsun, karşı cinsten kişiler işlerinizi kolaylaştırmakda yardımcı olabilirler.

Kahve falında cam parçalarına basmak hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine tabir olunur.

Kahve falında cam kırıklarına basmak bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camlara basmak umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık cam parçalarına basmak hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında cam kırıklarının üzerine basmak elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, yarasını saracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cam kırığına basmak gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında cama basmak haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuk pisliğine basmak içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir