AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam kırıklarının üzerine basmak

Kahve falında cam kırıklarının üzerine basmak

Kahve falında cam kırıklarının üzerine basmak işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında cam kırıklarının üzerine basmak gördüyseniz:

  • Plan, duygu veya düşüncelerinizi hesapsızca herkese anlatabilirsiniz.

Kahve falında cam kırığına basmak idealist kimse olacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında cam kırıklarının üzerine basmak insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, fal sahibinin kazancının artacağına rivayet eder.

Kahve falında cam kırıklarına basmak yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında kırık cam parçalarına basmak karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, verimliliğinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cama basmak bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine delalettir.

Kahve falında cam parçalarına basmak elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına işarettir.

Kahve falında camlara basmak hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, borç yüzünden uykuların kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında kırık cam vazo görmek sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir