AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam parçalarına basmak

Kahve falında cam parçalarına basmak

Kahve falında cam parçalarına basmak gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, sevinçli haberlere, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına delalettir.

Kahve falında cam parçalarına basmak gördüyseniz:

  • Çizginizi bozmamalısınız.

Kahve falında kırık cam parçalarına basmak kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cam parçalarına basmak çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cam parçası yemek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cam parçalarını toplamak zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında cam parçaları toplamak rızkının bollaşacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağzından cam parçaları çıkarmak mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cam parçaları görmek büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzından cam parçası çıkarmak ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir