AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık cam parçalarına basmak

Kahve falında kırık cam parçalarına basmak

Kahve falında kırık cam parçalarına basmak azalacağına, istediği zaman yeni işler kurabileceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, aileye büyük bir ev alınacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kırık cam parçalarına basmak gördüyseniz:

  • Daha önceki bazı etkiler devam ediyor.

Kahve falında kırık cam parçalarına basmak ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, fal sahibinin sağlığına geri kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cam parçalarına basmak ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına alamet eder.

Kahve falında kırık cam parçaları toplamak mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına yorulur.

Kahve falında kırık cam parçaları görmek sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yerde kırık cam parçaları görmek kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına işaret eder.

Kahve falında kırık cam parçası görmek maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine inanılır.

Kahve falında cam kırıklarının üzerine basmak aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza delalettir.

Kahve falında cam kırıklarına basmak bahtının güzelleşeceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir