AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam kırıklarına basmak

Kahve falında cam kırıklarına basmak

Kahve falında cam kırıklarına basmak çok zor günler geçireceğine, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, ancak fal sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cam kırıklarına basmak gördüyseniz:

  • Sürekli yeni şeyler denemek aslında cazip gibi görünse de, bazı kişilere itici gelebilir.

Kahve falında kırık cam parçalarına basmak evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında cam kırıklarının üzerine basmak geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine işaret eder.

Kahve falında cam kırıklarına basmak kişinin şifaya kavuşacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına alamet eder.

Kahve falında cam kırığına basmak geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında cama basmak hayırlı ve güzel günler göreceğine, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında cam parçalarına basmak yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, karanlık geçen günlere güneş doğacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camlara basmak kendi işinin sahibi olacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine işaret eder.

Kahve falında araba camını kırık görmek hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir