AnaSayfa / Genel / Kahve falında cama basmak

Kahve falında cama basmak

Kahve falında cama basmak yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, hüsrana uğrayacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cama basmak gördüyseniz:

  • İlk adımı atan siz olursanız durumunuzu garanti altına alabilirsiniz.

Kahve falında camlara basmak çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cam kırığına basmak sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına işaret eder.

Kahve falında cam kırıklarına basmak zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında cama basmak mal ve mülk kaybı yaşanacağına, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırık cam parçalarına basmak insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına işaret eder.

Kahve falında cam kırıklarının üzerine basmak daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Kahve falında cam parçalarına basmak kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, manevi olarak huzur içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinliğe basmak maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da fal sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir