AnaSayfa / Genel / Kahve falında camiyi ziyaret etmek

Kahve falında camiyi ziyaret etmek

Kahve falında camiyi ziyaret etmek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, elinin de bolluk göreceğine, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camiyi ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Sabrınızı zorlayan durumlara hazır olun.

Kahve falında cami ziyaret etmek kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında camiyi ziyaret etmek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına tabir olunur.

Kahve falında kabri ziyaret etmek evlerine dünürcü geleceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hastayı ziyaret etmek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına delalettir.

Kahve falında mezarlığa ziyaret etmek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında birini cezaevinde ziyaret etmek gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akrabayı ziyaret etmek zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine delalet eder.

Kahve falında hapishanede birini ziyaret etmek işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir