AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabri ziyaret etmek

Kahve falında kabri ziyaret etmek

Kahve falında kabri ziyaret etmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, şöhretli biri olunacağına, maddi kayba uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında kabri ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Bazı şeylerden vazgeçmek ya da bazı şeyleri feda etmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında evliya kabrini ziyaret etmek para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine işaret eder.

Kahve falında kabeyi ziyaret etmek hayaline kavuşacağına, emeklerinin yarıda kalacağına alamet eder.

Kahve falında kabri ziyaret etmek kendine geleceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hacı ziyaret etmek yokluk içine gireceğine, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine işarettir.

Kahve falında yaşlı kadını ziyaret etmek zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hastane ziyaret etmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında camiyi ziyaret etmek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına inanılır.

Kahve falında evliya mezarını ziyaret etmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir