AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini cezaevinde ziyaret etmek

Kahve falında birini cezaevinde ziyaret etmek

Kahve falında birini cezaevinde ziyaret etmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, kendisini ona adayacağına, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, rakiplerin alt edileceğine, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini cezaevinde ziyaret etmek gördüyseniz:

  • İşiniz, sosyal çevreniz veya kamu yararına gayretleriniz bir sonraki aşamaya taşınabilir.

Kahve falında cezaevini ziyaret etmek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, sıhhat ve moral bulacağına alamet eder.

Kahve falında birini cezaevinde ziyaret etmek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının cezaevine girdiğini görmek eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin cezaevine girdiğini görmek tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine yorulur.

Kahve falında cezaevine gireceğini görmek borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına delalet eder.

Kahve falında cezaevinden çıktığını görmek beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında cezaevinden kaçtığını görmek esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına işarettir.

Kahve falında cezaevinden birini görmek sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir