AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami ziyaret etmek

Kahve falında cami ziyaret etmek

Kahve falında cami ziyaret etmek cesaretin ve özgüvenin azalacağına, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında cami ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Unutmayın dost acı söyler.

Kahve falında cami ziyaret etmek kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında camiyi ziyaret etmek yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında başbakanı ziyaret etmek karşına hayırlı kapıların açılacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine delalet eder.

Kahve falında yatır ziyareti görmek falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, mücadeleden vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaş ziyaretine gitmek dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına işarettir.

Kahve falında hastanede ziyaret görmek çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında anıtkabiri ziyaret etmek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında sakalı şerifi ziyaret etmek edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir