AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlığa ziyaret etmek

Kahve falında mezarlığa ziyaret etmek

Kahve falında mezarlığa ziyaret etmek eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, helal ve geniş rızık elde edeceğine, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlığa ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Sorunlar ne olursa olsun başınızı kaşıyacak vakit bulamayabilirsiniz.

Kahve falında babanın mezarını ziyaret etmek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında mezari ziyaret etmek sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, beklentilerinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlığa ziyarete gitmek her şeyin gönlünce olacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine delalet eder.

Kahve falında mezar ziyareti görmek itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin mezarını ziyaret etmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında evliya mezarını ziyaret etmek alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, zenginlik içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar ziyaret etmek maddi gücünün eksileceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlık ziyaretine gitmek sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir