AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabayı ziyaret etmek

Kahve falında akrabayı ziyaret etmek

Kahve falında akrabayı ziyaret etmek kısmetlerinin bollaşacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, kendi işini açacağına, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akrabayı ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Karlı olmayan iş anlaşmaları veya ufak tefek alışverişler söz konusu olabilir.

Kahve falında akrabaya ziyarete gitmek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, yapılan işlerin fazla kar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akrabayı ziyaret etmek geçim derdine düşeceğine, kazancının epey düşeceğine alamet eder.

Kahve falında ziyarete dua etmek içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, karşısına iyi insanların çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kilise ziyaret etmek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hacdan geleni ziyaret etmek önemli sorumluluklar alacağına, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hapse ziyarete gitmek hayatının kolay ve güzel geçeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hastaneye ziyarete gitmek işlerdeki karın artacağına, kazancının düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında hapis ziyaret etmek çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir