AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastayı ziyaret etmek

Kahve falında hastayı ziyaret etmek

Kahve falında hastayı ziyaret etmek özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, bir konuda destek alacağına tabir olunur.

Kahve falında hastayı ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Bitmek üzere olan ya da bitmiş gözüyle baktığınız işlerin aniden bozulabilir.

Kahve falında kanser hastasını ziyaret etmek rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında bir hastayı ziyaret etmek birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hastaya ziyarete gitmek geçiminin kolaylaşacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında hastayı ziyaret etmek hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına delalet eder.

Kahve falında hasta ziyareti yapmak kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine delalettir.

Kahve falında hastaneye hasta ziyaretine gitmek sevinçli ve güzel haberler alacağına, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında hastanede hasta ziyaret etmek işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine işaret eder.

Kahve falında hasta ziyaretinde bulunmak çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir