AnaSayfa / Genel / Kahve falında camiye seccade sermek

Kahve falında camiye seccade sermek

Kahve falında camiye seccade sermek kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, işinin gücünün de hep rast gideceğine, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında camiye seccade sermek gördüyseniz:

  • Oldukça fazla emek harcadığınız planlarınızla ilgili önemli değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında camiye seccade sermek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin önüne seccade sermek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine rivayet eder.

Kahve falında seccade sermek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına yorulur.

Kahve falında namaz için seccade sermek umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yere seccade sermek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına alamet eder.

Kahve falında başkasına seccade sermek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine delalettir.

Kahve falında seccadeyi sermek kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, hasret ve özlem gidereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine seccade sermek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir