AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaz için seccade sermek

Kahve falında namaz için seccade sermek

Kahve falında namaz için seccade sermek pek çok fırsatı kaçıracağına, iyi kısmetleri olacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında namaz için seccade sermek gördüyseniz:

  • Birlikte iş yaptığınız kişiler size rahatsızlık verebilirler.

Kahve falında namaz için seccade sermek şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasına seccade sermek hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına rivayet eder.

Kahve falında yere seccade sermek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında camiye seccade sermek hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında seccade sermek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine rivayet eder.

Kahve falında birine seccade sermek aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına işarettir.

Kahve falında birisine seccade sermek sevilen bir kişi olunacağına, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine alamet eder.

Kahve falında ölüye seccade sermek bunun da fal sahibine sorun olacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir