AnaSayfa / Genel / Kahve falında seccade sermek

Kahve falında seccade sermek

Kahve falında seccade sermek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, çok daha iyi günler göreceğine, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına inanılır.

Kahve falında seccade sermek gördüyseniz:

  • Maddi konularda da sıkıntılarınız olabilir.

Kahve falında seccade sermek kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine işarettir.

Kahve falında birine seccade sermek tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, terfi alamayacağına rivayet eder.

Kahve falında camiye seccade sermek kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında yere seccade sermek aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine yorulur.

Kahve falında namaz için seccade sermek aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, böylece aynı hataları yapmayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüye seccade sermek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birisine seccade sermek her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına işarettir.

Kahve falında başkasına seccade sermek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir