AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine seccade sermek

Kahve falında birine seccade sermek

Kahve falında birine seccade sermek hak ve din yolunu bırakacağına, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında birine seccade sermek gördüyseniz:

  • Bazı olayları çok farklı açılardan ele alıyor olabilirsiniz.

Kahve falında seccade sermek maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, stresini atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında namaz için seccade sermek büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında seccadeyi sermek daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasına seccade sermek kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında birine seccade sermek ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, verilen emeklerin karşılığını bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin önüne seccade sermek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yere seccade sermek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına inanılır.

Kahve falında birisine seccade sermek verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir