AnaSayfa / Genel / Kahve falında yere seccade sermek

Kahve falında yere seccade sermek

Kahve falında yere seccade sermek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine yorulur.

Kahve falında yere seccade sermek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söylediklerini dikkatle dinlemeli, gelecekle ilgili faaliyetlerinizi, arkadaşlık ilişkilerinizi veya ilgi alanlarınızı ilgilendiren bilgiler elde etmeye çalışmalısınız.

Kahve falında yere seccade sermek hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına yorulur.

Kahve falında seccade sermek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasına seccade sermek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, yanlış anlaşılacağına alamet eder.

Kahve falında birisine seccade sermek rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında birine seccade sermek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, kazancın çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin önüne seccade sermek sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına yorulur.

Kahve falında namaz için seccade sermek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine yorulur.

Kahve falında camiye seccade sermek kişinin rahat bir nefes alacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir