AnaSayfa / Genel / Kahve falında camiye halı almak

Kahve falında camiye halı almak

Kahve falında camiye halı almak işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, dileklerin kabul olacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında camiye halı almak gördüyseniz:

  • Evinizi ya da işinizi terk etmeniz veya yer değişiklikleri yaşamanız olasıdır.

Kahve falında camiye halı görmek yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına inanılır.

Kahve falında camiye halı almak işlerinde bereket olacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine delalet eder.

Kahve falında caminin halılarını görmek ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında camiye halı vermek sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalettir.

Kahve falında cami halılarını yıkamak büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında camiye halı sermek çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cami halısı görmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz halıda yürümek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir