AnaSayfa / Genel / Kahve falında caminin halılarını görmek

Kahve falında caminin halılarını görmek

Kahve falında caminin halılarını görmek işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına inanılır.

Kahve falında caminin halılarını gördüyseniz:

  • Serilip kalacak zamanınızın olmadığını bilmelisiniz.

Kahve falında cami halısı görmek gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine yorulur.

Kahve falında camiye halı vermek mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine inanılır.

Kahve falında caminin halılarını görmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına inanılır.

Kahve falında camiye halı sermek güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında cami halılarını yıkamak bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, çok dikkat çekeceğine inanılır.

Kahve falında camiye halı almak kısmetinin kapanacağına, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına işaret eder.

Kahve falında camiye halı görmek kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına yorulur.

Kahve falında halı yastık görmek başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir