AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami halısı görmek

Kahve falında cami halısı görmek

Kahve falında cami halısı görmek kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, çok uğraş vereceğine, şifa ve ilaç bulacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cami halısı gördüyseniz:

  • Sağlığınız veya yaşam tarzınızla ilgili değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında camiye halı vermek sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cami halısı görmek gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında camiye halı sermek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında camiye halı görmek başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında camiye halı almak sorunların sürekli artacağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cami halılarını yıkamak alınan borçların geri ödenemeyeceğine, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında caminin halılarını görmek işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine rivayet eder.

Kahve falında halı kilim sermek attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir