AnaSayfa / Genel / Kahve falında camiye halı vermek

Kahve falında camiye halı vermek

Kahve falında camiye halı vermek kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine tabir olunur.

Kahve falında camiye halı vermek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalara varmak veya belli konularda durumunuzu ya da duruşunuzu netleştirmek istiyorsanız gereken koşullar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında camiye halı vermek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine delalettir.

Kahve falında camiye halı almak iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında cami halılarını yıkamak birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine işaret eder.

Kahve falında camiye halı sermek geleceğinizin güzel olacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize işaret etmektedir.

Kahve falında caminin halılarını görmek çok güzel adımlar atılacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına işaret eder.

Kahve falında cami halısı görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine delalet eder.

Kahve falında camiye halı görmek bunu şeref sayacağına, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında evin içinde halı yıkamak kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir