AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami halılarını yıkamak

Kahve falında cami halılarını yıkamak

Kahve falında cami halılarını yıkamak yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, kendisini bir türlü toparlayamayacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, zor günlerin yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine inanılır.

Kahve falında cami halılarını yıkamak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda vizyonsuzluğa bağlı belirsizlikler veya kararsızlıklar oluşabilir.

Kahve falında cami halılarını yıkamak ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, Allah’ın izni ile rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında camiye halı sermek umutlarına, hayallerine kavuşacağına, zor ve kötü günlerin geleceğine işaret eder.

Kahve falında caminin halılarını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine delalettir.

Kahve falında camiye halı almak hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camiye halı vermek aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında camiye halı görmek maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cami halısı görmek dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında suyun içinde halı yıkamak gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir