AnaSayfa / Genel / Kahve falında caminin önünden geçmek

Kahve falında caminin önünden geçmek

Kahve falında caminin önünden geçmek işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında caminin önünden geçmek gördüyseniz:

  • Keyfini çıkartın.

Kahve falında caminin önünden geçmek hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, yaşlılığında da rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında cami önünden geçmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında hastane önünden geçmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına yorulur.

Kahve falında mezarlık önünden geçmek eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında namaz kılan birinin önünden geçmek her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, elindeki imkânları seferber edeceğine işarettir.

Kahve falında cezaevinin önünden geçmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kahvehane önünden geçmek sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine yorulur.

Kahve falında namaz kılanın önünden geçmek maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir