AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaz kılanın önünden geçmek

Kahve falında namaz kılanın önünden geçmek

Kahve falında namaz kılanın önünden geçmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine yorulur.

Kahve falında namaz kılanın önünden geçmek gördüyseniz:

  • Yaptığınız işlerle gurur duyabilirsiniz.

Kahve falında namaz kılanın önünden geçmek hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına işarettir.

Kahve falında namaz kılanların önünden geçmek sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına delalet eder.

Kahve falında namaz kılan birinin önünden geçmek kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında caminin önünden geçmek eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, hastaysa şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında mezarlığın önünden geçmek iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlık önünden geçmek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında kahvehane önünden geçmek iş hayatında yeni kapılar açılacağına, duaların boşa gideceğine işaret eder.

Kahve falında hastane önünden geçmek kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir