AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastane önünden geçmek

Kahve falında hastane önünden geçmek

Kahve falında hastane önünden geçmek daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine rivayet eder.

Kahve falında hastane önünden geçmek gördüyseniz:

  • Bazı olaylar beklediğiniz gibi ilerlemeyebilir.

Kahve falında hastane önünden geçmek vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlığın önünden geçmek tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine işaret eder.

Kahve falında namaz kılanın önünden geçmek sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına alamet eder.

Kahve falında namaz kılan birinin önünden geçmek düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında caminin önünden geçmek hayırlı işlere girileceğine, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına tabir olunur.

Kahve falında cezaevinin önünden geçmek özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlık önünden geçmek fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kahvehane önünden geçmek bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir