AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami önünden geçmek

Kahve falında cami önünden geçmek

Kahve falında cami önünden geçmek kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, önünü açacağına, hasta ve üzgün olacağına, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine işarettir.

Kahve falında cami önünden geçmek gördüyseniz:

  • Endişeniz varsa, onay vermemelisiniz.

Kahve falında cami önünden geçmek ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında caminin önünden geçmek maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cezaevinin önünden geçmek yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine işaret eder.

Kahve falında mezarlık önünden geçmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hastane önünden geçmek maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kahvehane önünden geçmek uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında namaz kılanların önünden geçmek manevi olarak çökmekle kalmayacağına, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına işaret eder.

Kahve falında mezarlığın önünden geçmek maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir