AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaz kılan birinin önünden geçmek

Kahve falında namaz kılan birinin önünden geçmek

Kahve falında namaz kılan birinin önünden geçmek büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, dürüst bir şekilde yaşayacağına, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için fal sahibinden yardım isteyeceğine, onu uyaracağına rivayet eder.

Kahve falında namaz kılan birinin önünden geçmek gördüyseniz:

  • Parasal olduğu kadar duygusal açılardan da şanlısınız.

Kahve falında namaz kılanın önünden geçmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına işarettir.

Kahve falında namaz kılan birinin önünden geçmek rızkın artacağına, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına alamet etmektedir.

Kahve falında namaz kılanların önünden geçmek yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında hastane önünden geçmek zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cezaevinin önünden geçmek çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, günlerini hastanede geçireceğine inanılır.

Kahve falında mezarlık önünden geçmek huzursuzluk yaşanacağına, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına inanılır.

Kahve falında cami önünden geçmek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında caminin önünden geçmek zorlukların yakın zamanda biteceğine, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir