AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlık önünden geçmek

Kahve falında mezarlık önünden geçmek

Kahve falında mezarlık önünden geçmek tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlık önünden geçmek gördüyseniz:

  • Yapılacak konuşmalardan kaçmak zor olsa da, bazı bedeller ödetebileceğini unutmadan hareket etmekte fayda var.

Kahve falında mezarlığın önünden geçmek maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine delalettir.

Kahve falında mezarlık önünden geçmek kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, çok rahat bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında namaz kılanların önünden geçmek musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında namaz kılan birinin önünden geçmek hasta ise bakacağına, zahmetli bir işin altından kalkılacağına işarettir.

Kahve falında cezaevinin önünden geçmek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına işaret eder.

Kahve falında kahvehane önünden geçmek iyi halini yitireceğine, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına alamet eder.

Kahve falında namaz kılanın önünden geçmek sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, müşterilerinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında caminin önünden geçmek aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir