AnaSayfa / Genel / Kahve falında caminin önünde durmak

Kahve falında caminin önünde durmak

Kahve falında caminin önünde durmak rakiplerini yeneceğine, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında caminin önünde durmak gördüyseniz:

  • Üzerinize aldığınız her işte hayranlık uyandıracak başarılar kazanabilirsiniz.

Kahve falında caminin önünde durmak kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında namaz kılanın önünde durmak zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pencere önünde durmak aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, güçlükle elde edilecek başarı işaret etmektedir.

Kahve falında kapı önünde durmak yeni bir işe geçiş yapılacağına, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapının önünde durmak yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında caminin kapısında durmak uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına tabir olunur.

Kahve falında cami önü temizlemek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına alamet eder.

Kahve falında cami önünü süpürmek girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir