AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami önü temizlemek

Kahve falında cami önü temizlemek

Kahve falında cami önü temizlemek uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, hüsrana uğratacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine inanılır.

Kahve falında cami önü temizlemek gördüyseniz:

  • İnsanların öneri veya çözümleri kendi doğrularına veya isteklerine paralel olabilir.

Kahve falında cami önü temizlemek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cami önünü süpürmek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına alamet eder.

Kahve falında cami önünde ezan okumak yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında caminin önünü süpürmek çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında caminin önünde durmak ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında caminin önünde namaz kılmak büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında cami önünde namaz kılmak tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cami önünde oturmak varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir