AnaSayfa / Genel / Kahve falında caminin kapısını görmek

Kahve falında caminin kapısını görmek

Kahve falında caminin kapısını görmek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, iş sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında caminin kapısını gördüyseniz:

  • İnsanlarla yakın ilişkilerde bulunmaktan kaçının.

Kahve falında cami kapısını temizlemek stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında cami kapısı açmak yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, geçim derdinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cami kapısında beklemek sürekli bağırıp çağıracağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında caminin kapısında durmak sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine delalet eder.

Kahve falında camii kapısını açmak epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, iç huzurunun yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında caminin kapısını görmek helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cami kapısı görmek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında caminin kapısını açmak kendi işinin sahibi olacağına, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir