AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami kapısı görmek

Kahve falında cami kapısı görmek

Kahve falında cami kapısı görmek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, kısmetin bollaşacağına, sorunlu bir döneme gireceğine, kazancının helal para olacağına inanılır.

Kahve falında cami kapısı gördüyseniz:

  • Bazı konularda tedbiri elden bırakmamalısınız.

Kahve falında cami kapısında namaz kılmak hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa tabir olunur.

Kahve falında camii kapısını açmak hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, hayatının ve işlerinin alabora olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cami kapısı açmak aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında cami kapısı görmek bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında caminin kapısını açmak yeni işler peşinde koşulacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camii kapısı görmek iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye yorulur.

Kahve falında cami kapısından çıkmak çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına rivayet eder.

Kahve falında cami kapısından girmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir