AnaSayfa / Genel / Kahve falında caminin kapısını açmak

Kahve falında caminin kapısını açmak

Kahve falında caminin kapısını açmak işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına delalet eder.

Kahve falında caminin kapısını açmak gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya ya da pazarlığa açık olmanız istediğinizi almanızı sağlayabilir.

Kahve falında caminin kapısını açmak çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında camii kapısını açmak kendisini yıpratacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cami kapısı açmak gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına tabir olunur.

Kahve falında cami kapısını açmak hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple fal sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına delalettir.

Kahve falında çelik kapı açmak sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, sağlık ve şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında bahçe kapısı açmak en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine inanılır.

Kahve falında oda kapısı açmak güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, maddi açıdan zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapı kilidini açmak sorunlarının günden güne azalacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir