AnaSayfa / Genel / Kahve falında camii kapısını açmak

Kahve falında camii kapısını açmak

Kahve falında camii kapısını açmak kötüyse düzeleceğine, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, rızkının azalacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında camii kapısını açmak gördüyseniz:

  • Belli iş birliklerinde veya kaplumbağa hızıyla ilerleyen işlerde daralmaya gidilmesi gerekiyor.

Kahve falında camii kapısını açmak rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, yeni bir birlikteliğe başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cami kapısı açmak tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında caminin kapısını açmak çareye ve çözüme ulaşacağına, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cami kapısını açmak doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine yorulur.

Kahve falında çok kapı açmak girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine alamet eder.

Kahve falında yeni evin kapısını açmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oda kapısını açmak elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına işaret eder.

Kahve falında balkon kapısını açmak mutlu ve huzurlu olunacağına, kişinin kendi başının çaresine bakacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir