AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami kapısı açmak

Kahve falında cami kapısı açmak

Kahve falında cami kapısı açmak kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, her daim aile tarafından kollanacak olan fal sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cami kapısı açmak gördüyseniz:

  • Mücadele veya rekabet gerektiren ortamlarda kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

Kahve falında cami kapısı açmak yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına işarettir.

Kahve falında camii kapısını açmak birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında caminin kapısını açmak bir şirketler zincirine sahip olunacağına, hasret gidereceğine tabir olunur.

Kahve falında cami kapısını açmak kendisine şifa olacağına, sadece kendisini düşüneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapının kilidini açmak yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında evin kapısını anahtarla açmak iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük bir kapıyı açmak sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine alamet eder.

Kahve falında dükkan kapısı açmak maddi olarak kötü bir karara varılacağına, tatsızlıkların aşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir