AnaSayfa / Genel / Kahve falında abdest almak camiye girmek

Kahve falında abdest almak camiye girmek

Kahve falında abdest almak camiye girmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, sorunlarının geçmişte kalacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine yorulur.

Kahve falında abdest almak camiye girmek gördüyseniz:

  • Yapmak isteyeceğiniz pek çok şey olmasına rağmen zaman zaman sizden kaynaklanan, zaman zaman da çevrenizdeki olayların olumsuz gelişmesi yüzünden birtakım engellerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında camiye abdestsiz girmek ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında abdestsiz camiye girmek mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında abdest almak camiye girmek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, sorunlarının yakında biteceğine inanılır.

Kahve falında camiye girip abdest almak en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine işarettir.

Kahve falında abdest alıp camiye gitmek gönül hoşluğunu yakalayacağına, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında cami avlusuna büyük abdestini yapmak başarının düşeceğine, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cami avlusunda abdest aldığını görmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, uzun süre işsizlik çekeceğine işaret eder.

Kahve falında cami içinde abdest almak hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir