AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami kapısından girmek

Kahve falında cami kapısından girmek

Kahve falında cami kapısından girmek çok daha iyi koşullara sahip olacağına, yüksek diploma alacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, ekmeğine leke süreceğine, nefsine yenileceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cami kapısından girmek gördüyseniz:

  • Birlikte iş yaptığınız ya da ortak çıkarınız olan kişilerle ilişkilerinize zarar vermemenizde fayda var.

Kahve falında cami kapısından girmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında namaz kılmak için camiye girmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, yaşadığı stresin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında cami içine girmek önündeki engellerin ortadan kalkacağına, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında caminin bahçesine girmek çok güzel günler ile karşılaşacağına, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında camiye cünüp girmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cuma namazı için camiye girmek fakirlik yaşayacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına yorulur.

Kahve falında cünüp iken camiye girmek büyük bir zenginlik elde edileceğine, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine işarettir.

Kahve falında arabayla camiye girmek fal sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir