AnaSayfa / Genel / Kahve falında caminin içinde oturmak

Kahve falında caminin içinde oturmak

Kahve falında caminin içinde oturmak kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına delalettir.

Kahve falında caminin içinde oturmak gördüyseniz:

  • Asıl niyetleri görmeye çalışmalısınız.

Kahve falında cami içinde oturmak yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, bolluk ve berekete kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında caminin içinde oturmak yapılan hataların düzeltileceğine, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında cami avlusunda oturmak fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına alamet eder.

Kahve falında caminin bahçesinde oturmak aralarında bir konuşma geçeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına işaret eder.

Kahve falında cami önünde oturmak mutsuz olacağına, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında cami içinde bulunmak çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cami içinde para görmek ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine yorulur.

Kahve falında caminin içinde dua etmek büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir