AnaSayfa / Genel / Kahve falında caminin içinde dua etmek

Kahve falında caminin içinde dua etmek

Kahve falında caminin içinde dua etmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, bereket ve huzur geleceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, çok büyük kazanç sağlanacağına, malvarlığının çok daha artacağına alamet eder.

Kahve falında caminin içinde dua etmek gördüyseniz:

  • Hayatınızın belli alanlarında çeki düzen verilmesi gereken şeylerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında caminin içinde dua etmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında cami avlusunda dua etmek hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine işaret eder.

Kahve falında cami önünde dua etmek dertlerinin şifasını bulacağına, küs arkadaşların barışacağına delalet eder.

Kahve falında camiye gidip dua etmek gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında cami dua etmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cami kapısında dua etmek tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine işaret eder.

Kahve falında caminin önünde dua etmek kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına işaret eder.

Kahve falında camiye gitmek dua etmek kazancını arttıracağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir