AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami içinde oturmak

Kahve falında cami içinde oturmak

Kahve falında cami içinde oturmak ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, kendisini yıpratacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine alamet eder.

Kahve falında cami içinde oturmak gördüyseniz:

  • Hoşlandığınız şeyleri paraya çevirmenin yollarını bulabilirsiniz.

Kahve falında cami içinde oturmak ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında caminin içinde oturmak güçten ve takatten düşeceğine, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında caminin bahçesinde oturmak haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cami avlusunda oturmak geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cami önünde oturmak hem de fal sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında cami içinde kuran okumak renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına tabir olunur.

Kahve falında caminin içinde koşmak hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine delalettir.

Kahve falında kendini caminin içinde görmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir