AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami içinde bulunmak

Kahve falında cami içinde bulunmak

Kahve falında cami içinde bulunmak büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine tabir olunur.

Kahve falında cami içinde bulunmak gördüyseniz:

  • İsteklerinizin yerine gelmesinin bir diğer anlamı da değişiklik yapmak unutmamalısınız.

Kahve falında cami içinde bulunmak elindekilerle yetinmeyi bileceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına inanılır.

Kahve falında cami avlusunda bulunmak tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalabalık içinde bulunmak yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, maddi çıkmazların biteceğine alamet eder.

Kahve falında topluluk içinde bulunmak kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına alamet eder.

Kahve falında cami içinde kuruan okumak kötü yönde hareket edeceğine, hasretin biteceğine inanılır.

Kahve falında cami içinde kadın görmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında caminin içinde yaşamak nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cami içinde oturmak sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir