AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami avlusunda oturmak

Kahve falında cami avlusunda oturmak

Kahve falında cami avlusunda oturmak herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, nimetin ve kazancın artacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında cami avlusunda oturmak gördüyseniz:

  • Davranışlarınızı hep başkaları ne düşünür diye yönlendirmeniz, hayatı size zehir ediyor.

Kahve falında cami avlusunda oturmak yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine delalettir.

Kahve falında cami avlu görmek sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cami avlusunu süpürmek yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına tabir olunur.

Kahve falında cami avlusunda abdest almak geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine delalettir.

Kahve falında cami avlusunda yılan görmek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına işaret eder.

Kahve falında cami avlusunda kalabalık görmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına işarettir.

Kahve falında cami avlusuna büyük abdestini yapmak sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, fal sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında cami avlusunda cenaze görmek esenleyeceğine, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir