AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami önünde oturmak

Kahve falında cami önünde oturmak

Kahve falında cami önünde oturmak aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, doğruluğu bulacağına, gayrimenkul sahibi olunacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, geçimini daha rahat sağlayacağına, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine işarettir.

Kahve falında cami önünde oturmak gördüyseniz:

  • Sizden yaşca büyük kişiler nedeniyle daha fazla görev ya da sorumluluk almanız gerekebilir.

Kahve falında cami önünde oturmak yaşama dört elle sarılacağına, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında caminin önünü süpürmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cami önü süpürmek gözden düşeceğine, ayıplanacağına, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cami önünü süpürmek onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine alamet etmektedir.

Kahve falında caminin önünde yatmak üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında caminin önünde dua etmek yanlış yatırımlar yapacağına, güç ve para kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında caminin önünde durmak çekilen çilelerin sona ereceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine delalettir.

Kahve falında cami önünde dilenmek sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir