AnaSayfa / Genel / Kahve falında caminin bahçesinde oturmak

Kahve falında caminin bahçesinde oturmak

Kahve falında caminin bahçesinde oturmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, istenen herşeye kavuşulacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, kime danışacağını bilemez olacağına, manevi bir rahatlama yaşanacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine işaret eder.

Kahve falında caminin bahçesinde oturmak gördüyseniz:

  • Bir şey düşünürken başkalarının sözleri sizi pek etkilememeli; kendinizle başbaşa olun.

Kahve falında caminin bahçesinde oturmak büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine işaret eder.

Kahve falında cami bahçesinde namaz kılmak hayata karşı isteksizleşeceğine, ister istemez çok üzüleceğine işarettir.

Kahve falında camii bahçesi görmek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına rivayet eder.

Kahve falında cami bahçesinde olmak yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, hayırlı kişiler ile tanışacağına inanılır.

Kahve falında cami bahçesinden geçmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında evin bahçesinde cami görmek üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına işarettir.

Kahve falında caminin bahçesine girmek başarılarının devam edeceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında caminin bahçesinde namaz kılmak kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir