AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami avlusundan geçmek

Kahve falında cami avlusundan geçmek

Kahve falında cami avlusundan geçmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, üzüntülerinin sona ereceğine, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, falı kapatan kişinin suskunlaşacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında cami avlusundan geçmek gördüyseniz:

  • Kendi yollarından gitmenizi bekleyen kişilerle muhatap olabilirsiniz.

Kahve falında cami avlusundan geçmek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında cami avlusunda ağlamak kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini cami avlusunda görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına işaret eder.

Kahve falında cami avlusunda görmek kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına işaret eder.

Kahve falında cami avlusunda uyumak düzenli bir işe kavuşulacağına, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cami avlusuna büyük abdestini yapmak birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cami avlusunda dua etmek alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında cami avlusunda oturmak herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir