AnaSayfa / Genel / Kahve falında camın kırılmış olduğunu görmek

Kahve falında camın kırılmış olduğunu görmek

Kahve falında camın kırılmış olduğunu görmek hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, yeni bir işe girileceğine, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, işlerin yavaşlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camın kırılmış olduğunu gördüyseniz:

  • Agresif tavırlardan uzak durmalısınız.

Kahve falında pencere camının kırıldığını görmek sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına delalet eder.

Kahve falında kırılmış cam bardak görmek sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırılan cam görmek falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, bazı konularda konuşulacağına delalet eder.

Kahve falında araba camı kırılması görmek huzurlu bir hayata adım atacağına, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında pencere cam kırılması görmek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına işaret eder.

Kahve falında cam bardağın elinde kırıldığını görmek kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında telefon camının kırıldığını görmek yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında araba camı kırıldığını görmek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir