AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam kırıklarının battığını görmek

Kahve falında cam kırıklarının battığını görmek

Kahve falında cam kırıklarının battığını görmek iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında cam kırıklarının battığını gördüyseniz:

  • Farklı kişilerle ilginç sohbetler, seyahatler, kısa yolculuklar veya kişisel değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında cam kırıklarının ayağına battığını görmek sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cam kırıklarının battığını görmek falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cam kırıkları batması görmek güç ve kudret sahibi olacağına, işlerini bir türlü toparlayamayacağına delalettir.

Kahve falında ayağa cam batması görmek çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında ayağına cam batması görmek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında ayağa cam battığını görmek kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, maddi sıkıntısı olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cam kırığı topladığını görmek iyiliğe kavuşacağına, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında kırık cam süpürmek plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir