AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık saat camı görmek

Kahve falında kırık saat camı görmek

Kahve falında kırık saat camı görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırık saat camı gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda yanıltıcı etkiler söz konusu olabilir.

Kahve falında camı kırık kol saati görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine delalettir.

Kahve falında kırık saat camı görmek geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında camı kırık saat görmek cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine işaret eder.

Kahve falında kırık kol saati görmek sıkıntılarını çözeceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kırık kol saat görmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine işarettir.

Kahve falında saati kırık görmek karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırık saat görmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine delalettir.

Kahve falında saat camı kırılması görmek devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir