AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam kırığı topladığını görmek

Kahve falında cam kırığı topladığını görmek

Kahve falında cam kırığı topladığını görmek birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, şansın yüze güleceğine, şansının bir türlü dönmeyeceğine, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cam kırığı topladığını gördüyseniz:

  • Ailenizle veya sizin için özel bir kişiyle yapacağınız planlar duygusal anlamda ilişkiyi derinleştirebilir.

Kahve falında cam kırığı toplamak karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine inanılır.

Kahve falında cam kırıklarını toplamak çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, mal ve mülk sahibi olmaya yorulur.

Kahve falında cam kırıkları topladığını görmek ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırık cam parçaları toplamak sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cam kırıkları toplamak ortaya bazı projeler koyacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kırık cam toplamak sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cam kırığı topladığını görmek yaşamının yoluna gireceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine inanılır.

Kahve falında kırık cam kusmak iş hayatında terfi alınacağına, çok istediği bir şeye sahip olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir